Kysucká hvezdáreň LIVE

 


Virtuálne prehliadky:


Partneri:

  
     
  
 
 
 
Strašidelné prázdninové pozorovania (2023)

Záver októbra býva vyhradený jesenným prázdninám a troške zaslúženého oddychu pre všetkých usilovných školákov. Okrem toho sa s týmto obdobím neodmysliteľne spája aj čas duchov, tekvíc a strašidiel!
 
Ako už býva našim dobrým zvykom, Krajská hvezdáreň v Žiline pre všetkých opäť pripravila mimoriadne prázdninové pozorovania oblohy. Tentokrát to nebudú len také hocijaké pozorovania, budú STRAŠIDELNÉ!
 
Oba prázdninové večery, 30. aj 31. októbra od 18:00, vás na Kysuckej hvezdárni v Kysuckom Novom Meste môžu prekvapiť príšery, duchovia či dokonca naozajstné ježibaby. Vašu návštevu u nás vám okorenia riadnou štipkou hrôzy, pár kvapkami strachu a samozrejme aj kopou strašidelnej zábavy.
 
Nanešťastie to, či sa dá alebo nedá na večernej oblohe niečo pozorovať, závisí od počasia a preto bude program pripravený aj pre prípad, že „budú padať traktory“. Pre deti bude pripravených niekoľko úloh a hlavolamov, no a samozrejme aj odmena pre tých, ktorí ich splnia. Budeme radi ak prispejete k strašidelnej atmosfére a prídete v kostýme aj vy! Všetky masky sú u nás vítané!
 
Hlavne sa nezabudnite telefonicky objednať na  041/421 29 46, keďže naša kapacita je obmedzená. Vstupné podľa aktuálneho cenníka.
 
Plagát k podujatiu so siluetami stromov, netopierov a náhrobných kameňov, na oranžovom pozadí.
 
 
Pre tých, ktorí na strašenie moc nie sú, sú pripravené aj „normálne“ prázdninové večerné pozorovania na Pozorovateľni na Malom diele v Žiline 30. a 31. októbra. Na pozorovanie sa treba objednať na t.č. 041/564 32 00.
 
Tešíme sa na vás!
Krajská hvezdáreň v Žiline